22.06.14
U D S A L G......

Så er vores sommer udsalg her på shoppen skudt i gang.... De fleste af vores varer er nedsat, så vi kan få plads til alt det nye, som kommer de kommende måneder..... Tak for at du kiggede forbi vores shop, vi håber du kan finde nogle gode varer til rigtig gode U D S A L G S P R I S E R....

 

02.04.2014
KOBBERBRYLLUP

Duckert & Co fejre kobberbryllup fra torsdag d. 3. april - søndag d. 6. april, hvor vi giver 12,5% på alle varer - dog ikke varer der er nedsat i forvejen eller gavekort. Fra d. 3. april kan du bruge rabatkoden DUCKOB når du handler online, så trækker vi rabatten fra.


04.01.2014

UDSALG ....

Så er vores store januar UDSALG sat igang.... Gør et kup og vær med til at give plads til alle de nye varer vi går og venter på !

 

02.12.2013

Vi har netop udgivet vores katalog med inspiration til julen 2013. Her er masser af gaveideer og ting der luner i en kold tid. Læs kataloget online her!

 

01.11.2013

Velkommen til Duckert & Co's online modesshop til den modebevidste kvinde. Vi føre en lang række mærker inden for de førende modedesigner. Vi håber du vil tage godt i mod vores onlineshop. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev i bunden af siden, så du altid er opdateret på vores nyheder og tilbud. Du kan også følge os på Facebook, hvor vi jævnligt har konkurrencer og særtilbud. Du finder et link til vores Facebook side i bunden af siden.