Har du brug for hjælp?duckert@mail.dkTlf.: 47173959
Menu

2-Biz

Det aarhusianske 2Biz' mange årlige ekspres kollektioner gør, at de hele tiden er tæt på sæsonen og kan reagere hurtigt på tidens nye trends. Det gør det dejlig nemt for os som indkøber, vi kan altid få det vi lige står og mangler…. 2Biz er gode til det med de grafiske udtryk på t-shirt og tunikaer, og er derfor med på det seneste nye indenfor snit og farver. Vi har rigtig mange søde kunder der er rigtig glade for 2 Biz, der er altid nyt og tidløst tøj med mange smarte detaljer i friske farver og rigtig gode pasformer

Sorter efter

2-Biz Lang Skjorte Nanette

NANETTE-ROSE
700 DKK
Super elegant og moderigtig kjole fra 2-Biz. Kjolen Nanette har et skjortelook, med et fint print i en blanding af leo og blomster. Kjolen kan også åbnes og bruges som tunika.
Farve: Lyserød og leo
Materiale: 53% viscose 47% kunstsilke
Vaskeanvisning: 30 grader (skånevask)
Stylenummer: NANETTE-ROSE

2-Biz Bluse Nika

NIKA-ROSE
600 DKK
Feminin og sporty bluse fra 2-Biz. Blusen Nika har et silkelook, lækre elastikdetaljer ved håndleddende og knappelukning i nakken. Blusen har et moderigtigt print i en blanding af leo og blomster.
Farve: Lyserød og leo
Materiale: 53% viscose 47% kunstsilke
Vaskeanvisning: 30 grader (skånevask)
Stylenummer: NIKA-ROSE

2-Biz Kjole Bellini

BELLINI-MULTI
900 DKK
Let og feminin sommerkjole fra 2-Biz. Kjolen Bellini har fine flæsedetaljer, bindebånd og et elegant print. Kjolen har et festligt silkelook.
Farve: Multi
Materiale: Yderste lag 30% silke 70% viscose, inderste lag 95% viscose 5% elestan
Vaskeanvisning: 30 grader (skånevask)
Stylenummer: BELLINI-MULTI

2-biz Kjole Bitten

BITTEN-MULTI
800 DKK
Super fin kjole fra 2-Biz. Kjolen Bitten har et elegant print, 3/4 lange ærmer og rund hals. Kjolen har et shiny look og er løs i pasform.
Farve: Multi
Materiale: 70% viscose 30% silke
Vaskeanvisning: 30 grader (skånevask)
Stylenummer: BITTEN-MULTI

2-Biz Jakke Bello

BELLO-DENIM
800 DKK
Mega fed cowboy jakke fra 2-Biz. Jakken Bella har eb masse fine paliet dejtaljer og har to lommer foran. Jakken lukkes med knap fra bund til top, og kan åbnes med knap så ærmet kan smørres op.
Farve: Blå
Materiale: 98& bomuld 2% elastan
Vaskeanvisning: maks 30 grader
Stylenummer: BELLO-DENIM

2-Biz Kjole Amillo

AMILLO-MULTI
800 DKK
Super lækker kjole fra 2-biz. Kjolen Amillo har justerbare snørre i ærmet, v-hals og et fint print. Blusen er gennemknappet, hvilket gør at den også kan bruges som kimono.
Farve: Multifarvet
Materiale: 100% viscose
Vaskeanvisning: 30 grader (skånevask)
Stylenummer: AMILLO-MULTI

2-Biz Bluse Alani

ALANI-MULTI
500 DKK
Meget fin bluse fra 2-biz. Blusen Alani har korte ærmer, rund hals og fine detaljer på ærmerne. Blusen er løs i pasformen og lukkes med en knap i nakken.
Farve: Multifarvet
Materiale: 100% viscose
Vaskeanvisning: 30% (skånevask)
Stylenummer: ALANI-MULTI

2-biz bluse Bellona Coral

BELLONA-CORAL
700 DKK
Super fin bluse fra 2-biz. Blusen Bellona har rund hals, flæsedetaljer og er løs i pasformen. Blusen er i 2 lag, det yderste i et let og luftigt materiale, og det inderste i et behageligt strækmateriale.
Farve: Koralfarvet
Materiale: 70% viscose 30% silke
Vaskeanvisning: 30 grader (skånevask)
Stylenummer: BELLONA-CORAL

2-Biz Kjole Bellini Coral

BELLINI-CORAL
900 DKK
Super elegant sommerkjole fra 2-biz. Kjolen Bellini Coral har et smukt print, flæser og bindebånd i taljen. Kjolen er super fin både til sommer og festlige lejligheder.
Farve: koralfarvet
Materiale: 70% viscose 30% silke
Vaskeanvisning: 30 grader (skånevask)
Stylenummer: BELLINI-CORAL

2-biz Nederdel Barry

BARRY-SUN
600 DKK
Super fin nederdel fra 2-biz. Nederdelen Barry er knælang med snakeprint og knapper. Nederdelen er løstsiddende og med elastik i toppen.
Farve: Gul
Materiale: 100% viscose
Vaskeanvisning: 30 grader (skånevask)
Stylenummer: BARRY-SUN

2-Biz Bluse Balou

BALOU-SUN
500 DKK
Super fin bluse fra 2-biz. Blusen Balou har v-hals, korte ærmer og gult og sort snakeprint. Blusen er kortere fortil end bagtil, og er ikke tætsiddende.
Farve: Gul
Materiale: 100% viscose
Vaskeanvisning: 30 grader (skånevask)
Stylenummer: BALOU-SUN

2 Biz nederdel, Emili

EMILI-BLACK
600 DKK 300 DKK
SÅ fin bluse fra 2-biz. Blusen Emili er med v-udskærring og blonde i kanten. Farve: SORT Materiale: 97% polyester, 3% elastan Vaskeanvisning: max 30 grader Stylenummer: EMILI-BLACK

2-Biz Bolero Effy

EFFY-BLACK
400 DKK
Meget elegant og let Bolero fra 2-Biz. Boleroen Effy med 3/4 lange ærmer, bindelukning og er gennemsigtig i stoffet. Farve: sort Materiale: 100% polyester Vaskeanvisning: max 30 grader Stylenummer: EFFY-BLACK

2-Biz Kjole Fia

FIA-BLACK
800 DKK 400 DKK
Super elegant og cool kjole fra 2-biz. Kjolen Fia er i viskose/silke med velour kant på ærmet, forneden og ved halsudskæringen. Kjolen har en løs pasform. Farve: guld og sort Materiale: 70 % viscose 30% silke Vaskeanvisning: håndvaskes (eller mild skånevask) Stylenummer: FIA-BLACK

2-Biz Nederdel Fawn

FAWN-RUST
700 DKK 350 DKK
Stilet og lækker nederdel fra 2-biz. Nederdelen Fawn er Plisséret i mange fine farver og med print. Nederdelen er lang og med elastik i taljen. Farve: printet Materiale: 95 % viscose, 5% elastan Vaskeanvisning: max 3 grader Stylenummer: FAWN-RUST

2-Biz Buks Vibe

41989-BLACK
600 DKK
Classy buks fra 2-Biz i sort. Buksen Vibe er med vidde i benene og sidder til på numsen. Buksen er hellang Farve: sort Materiale: 100% polyester Vaskeanvisning: 30 grader Stylenummer: 41989-BLACK

2-Biz Buks Haya

HAYA-DARK DENIM
800 DKK
2-Biz Jeans Haya Skøn Jeans med detaljer fra 2-Biz. Jeansen er hellang med smalle ben forneden og lidt baggy foroven, fast linning, lukkes med lynlås og knap, lommer foran og bagpå med nitte detaljer. Style: Haya Farve: Dark Denim Materiale: 76% Bomuld, 22% Polyester og 2% Elastan Vaskeanvisning: 2-Biz anbefaler vask ved 30 grader.

2-Biz Buks Nicky

NICKY-BLACK
800 DKK
2-BIZ Nicky buks Fede bukser med knapper fra 2-BIZ Buksen er hellang, mellemhøj i taljen, har masser af strech, samt lommer foran og bagpå og knappedetaljer ved lommerne. Style: Nicky buks Farve: Black Materiale: 51% Bomuld 45% Polyester 4% Elastan Vaskeanvisning: 2-BIZ anbefaler vask ved 40 grader.

2-Biz Top Megha

MEGHA-BLACK
200 DKK 100 DKK
2-BIZ Megha top Forlæng dine sommerkjoler med vores Megha top. Brug toppen under dine kjoler uden ærmer, så du kan bruge dem lidt endnu. Style: Megha top Farve: Black Materiale: 95% Polyamide 5% Spandex Vaskeanvisning: 2-BIZ anbefaler vask ved 30 grader.

2-Biz Jakke Maddi

MADDI-BLACK
800 DKK 400 DKK
Klassisk Blazerjakke fra 2-Biz. Blazeren Maddi er super fin og enkel til både hverdag og fest. Farve: sort Materiale: 70% polyester, 25% viscose, 5% elastan Vaskeanvisning: max 30 grader Stylenummer: MADDI-BLACK

Filter by:

Ryd alle

Filter by