Har du brug for hjælp?duckert@mail.dkTlf.: 47173959
Menu

Deb Collektionen

Sorter efter

Bukela Støvle Sanna

BUKELA_SANNA
1.600 DKK
Lækreste støvle fra Bukela. Støvlen Sanna er i guld og med en masse fine detaljer. Den har lynlås på indersiden og mørkebrun hæl.
Farve: Guld
Materiale: 100% læder
Stylenummer: BUKELA_SANNA

Bukela Støvle Brooke

BUKELA BROOKE- BLACK
1.900 DKK
Super lækre støvler fra Bukela. Støvlen Brooke går til lige under knæet læderstøvle og er med cowboyhæl, spids snude og stål på hælen. Lynlås på indersiden.
Farve: Sort
Materiale: bufalo læder
Vaskeanvisning: %
Stylenummer: BUKELA BROOKE- BLACK

Bukela Støvle Agna

BUKELA AGNA- BROWN
1.600 DKK
Super lækre støvler fra Bukela. Støvlen Agna er i lækkert brun ruskind. Støvlen er med guld lynlås på indersiden og har en hælhøjde på 8 cm
Farve: Brun
Materiale: Ruskind
Vaskeanvisning: %
Stylenummer: BUKELA AGNA- BROWN

Bukela Støvle Smesa

BUKELA SMESA -BROWN
1.800 DKK
Lækker cognac brun støvle i ruskind. ruskindet er påsyet inderstof som gør så støvlen får denne fold ned effekt, længde skaft til knæ.
Farve: Cognac brun
Materiale: ruskind
Vaskeanvisning: %
Stylenummer: BUKELA SMESA -BROWN

DEB Støvle Amalfi

SC371DEB_STØVLE
1.650 DKK 825 DKK
Bukela Støvle 3771 Amalfi Sej feminin støvle i ruskind med remme og nitter fra Bukela. Støvlen har en mellem høj bred hæl, lynlås på indersiden og pynte rem med nitter. Style: Bukela Støvle 3771 Amalfi Farve: Grå Materiale: Ruskind Anvisning: Bukela anbefaler inprægnering.

Linea Støvle Lavato

5889-206
1.400 DKK 700 DKK
Linea Støvle 5889 Lavato God og behagelig støvle fra Linea med nitter og kunstpels i kanten. Støvlen er med rågummi sål, lav hæl, har lynlås på indersiden og lille smal rem rundt ved ankelen. Style: Linea Støvle 5889 Lavato Farve: Sort Materiale: Skind Anvisning: Linea anbefaler inprægnering.

Filter by:

Ryd alle

Filter by