Har du brug for hjælp?duckert@mail.dkTlf.: 47173959
Menu

Meraki

Sorter efter

Meraki Saltskrub Silky Mist

MKHC030
150 DKK
Meraki Silky Mist salt scrub til normal/tør hud. Lækker salt scrub til kroppen. Den fantastiske body scrub med havsalt eksfolierer din hud og gør den blød og frisk. Ved brug af den naturlige skrub fjernes døde hudceller og affaldsstoffer, så din hud efterlades helt ren og blød og ekstra modtagelig for fugt efterfølgende. Meraki salt skrub indeholder nærende mineraler og er fri for parabener, silikone og farvestoffer. Indhold: 250 ml

Meraki Hånd Sæbe Cotton Haze

MKHC110
120 DKK
Lækker cotton Haze håndsæbe fra Meraki Flydende håndsæbe med en varm krydret duft. Den mørkebrune flaske har pumpe og indeholder 500 ml. mild sæbe, som er helt uden parabener og farvestoffer. Den dekorative flaske kan kombineres med det matchende vægophæng, som forenkler rengøring af bord eller håndvask

Meraki hælsten

MKW611
40 DKK
Pimpsten fra Meraki Denne hælsten er ideel til pleje af dine fødder. Pimpstenen sliber effektivt den hårde hud væk og efterlader fødderne bløde og velplejede. Stenen har en lille lædersnor, så den kan hænges op efter brug.

Meraki Bath Mitt, Papaya

MKSS030
75 DKK
Lækker vaskehandske fra Meraki Giv din hud en nænsom eksfoliering, mens du vasker den med en skøn badehandske fra Meraki. Vaskehandsken er lavet af 100% Jute, og er fyldt med mild, håndlavet sæbe, der skummer op, mens du bader. Vaskehandsken fås i to udgaver - en med Papaya og en med skøn duft af urter. Fugt badehandsken med vand, og vask huden i cirkulære bevægelser mens du nyder de skønne naturlige dufte. Mål: 22 x 15 cm.

Meraki Facial Mist

MKHC310
150 DKK
Plejende og fugtgivende ansigtsmist med økologisk Aloe Vera, agurk- og kamilleekstrakt. Meraki Face Mist har en både opstrammende og beroligende effekt på huden - luk øjnene og spray et fint lag henover ansigtet, inden du forsætter ansigtsplejen med dine foretrukne produkter. Facial Mist er velegnet til alle hudtyper, og kan tillige bruges som restyler til krøllet hår. Indhold. 100 ml. uden parabener og farvestoffer.

Meraki Fodcreme

MKAS01
90 DKK
Forkæl dine fødder med denne lækre fodcreme fra Meraki. Fodcremen A touch of herbs, indholder karbamid, økologisk sesamolie og havreekstrakt. Den giver fugt, pleje og næring til tørre fødder. Massér cremen ind i dine fødder inden du skal sove, og du vil vågne op med de lækreste bløde fødder. Indhold: 100 ML

Meraki Håndsæbe Silky Mist

MKHC112
120 DKK
Super lækker håndsæbe, Silky Mist fra Meraki Håndsæben Silky mist er en meget blid og mild håndsæbe med et frisk touch af appelsin. Merakis produkter er alle uden farvestoffer og parabener og er fremstillet af naturlige produkter som er velegnede til alle hudtyper. Flasken indeholder 500 ml. og kan kombineres med de praktiske vægophæng i sort- eller hvidlakeret stål.

Meraki Body Wash Silky Mist

MKHC222
140 DKK
Body Wash, Silky Mist Mild og blid sæbe til kroppen med en frisk duft af citrus. Sæben indeholder ingen farvestoffer og er velegnet til alle hudtyper - du fordeler blot 1-2 pump på kroppen og skyller efter med vand. Fuldend badet med Merakis bodylotion eller den skønne blødgørende Pure Oil. Indhold: 500 ml.

Meraki Opvaskemiddel Urban Garden

MKHC101
100 DKK
Opvaskemiddel, Urban Garden fra Meraki At være den der skal tage opvasken er ikke nødvendigvis en udelt fornøjelse, men med det skønne og effektive opvaskemiddel Urban Garden som har en mild duft af blomster, bliver opgaven en del nemmere at gennemføre. Èt enkelt pump rækker til 5 liter vand - men husk at dette opvaskemiddel ikke må bruges i opvaskemaskinen. indhold: 500 ml.

Meraki Moisturising Sok

MKWB01
190 DKK
Trænger dine fødder til kærlig pleje?
Så prøv de nye fugtighedsgivende sokker fra Meraki. Sokkerne er særdeles velegnet til pleje af tørre fødder og kan anvendes ca. 50 gange.
Sådan bruges sokkerne: 1. Tag et varmt bad/fodbad 2. Massér derefter dine fødder med en god fodcreme. 3. Tag sokkerne på og behold dem på i 30- 60 min eller indtil cremen er trængt ind i huden.
Sokkerne er lavet af: Termoplastisk gummi 98%, lavendel olie: 0,5%, olivenolie: 0,5%, jojobaolie: 0,5%, vitamin E: 0,5% Mikrofiber

Meraki Serum A, 20 ml

MKCH305
300 DKK

Serum H. fra Meraki
Serum H er velegnet til alle hudtyper, og tilfører din hud både fugt og næring. Serum H er rig på E-vitamin og antioxidanter, som beskytter og heler huden når den er dehydreret eller har sår og rifter. Brug Serum H under din dag- og natcreme, et enkelt tryk eller to på pumpen er nok, til at din hud får et effektivt fugtboost.
Indhold. 20 ml.
Serum H er uden parabener og farvestoffer.

Meraki Balm

MKHC001
160 DKK
Balm fra Meraki
100% økologisk, neutral og duftfri balm med økologisk tidselolie, Sheasmør og E-vitamin. Produktet er helt uden parabener, lanolin og farvestoffer.
Påfør Balm i et tyndt lag for effektiv pleje og heling af tør, sprukken og skadet hud. Brug den på tørre læber, neglebånd, albuer, hænder og fødder - og sågar på babys røde hale.
Hvis du bruger Balm på hænder og fødder, kan du tage et par bomuldshandsker eller -sokker på og lade den virke natten over.
Indhold: 50 ml.

Meraki Cleansing gel, 100 ml

MKHC300
150 DKK
Cleansing Gel med agurk og vitamin E fra Meraki
Meraki Cleansing Gel er en mild og nænsom rensegel til alle hudtyper, som gør det nemt og hurtigt at klare din daglige hudpleje.
Den mildt duftende gel blandes med en smule vand og fordeles på ansigt, hals og bryst med cirkulære bevægelser, så rensegelen skummer op. Skyl efter med lunket vand.
Gelen indeholder ingen parabener eller farvestoffer.
Indhold: 100 ml.

Meraki Dagcreame, 50 ml

MKHC315
270 DKK
Mild og plejende dagcreme fra Meraki. Den fugtgivende dagcreme fra Meraki indeholder hvedeekstrat, solsikkeolie og Sheabutter, der tilsammen giver en effektiv fugt og pleje til dit ansigts hud. Cremen forstærker din ansigtshuds naturlige elasticitet og minimerer de fine linier og rynker der opstår som tegn på aldring. Dagcremen efterlader din hud fugtig og modstandsdygtig overfor den daglige slidtage, sol, forurening mm. Indeholder ikke parabener og farvestoffer. Mængde: 50 ml.

Meraki Roll on deo Nothern Dawn

MKAS30
80 DKK
Skøn og mild deodorant fra Meraki. Meraki roll-on deo er egnet til alle hudtyper og produceret uden hormonforstyrrende stoffer, farvestoffer opg parabener. Deodoranten har antiperspirant virkning, som effektivt modvirker svedlugt. Udover at modvirke svedlugt er deodoranten også tilsat en række økologiske olier, der tilfører huden fugt og pleje. Med Meraki Roll-On Deo kan du effektivt holde dig frisk og velduftende.

Meraki Læbepomad Mint

MKDE01
60 DKK
Meraki Gloss Lip Balm er en skøn plejende og fugtende økologisk certificeret læbepomade med gloss-effekt. Denne læbepomade er beriget med økologisk kokos- og jojobaolie og sheasmør, der har en blødgørende og fugtgivende effekt på læberne. Selv tørre og sprukne læber vil hurtigt blive blødgjort ved regelmæssigt brug af Meraki læbepomade og samtidig efterlades de med en glansfuld gloss-effekt. Denne skønne Meraki Lip Balm har en dfriskret duft af mandarin.

Meraki Fodfi, glas hvid

MKSC11
80 DKK
Fodfilen fra Meraki er lavet af glas og kan vaskes med vand efter brug. Filen hjælper dig med, at holde dine fødder sunde og velplejede når du skal i sandalerne eller på ferie. Størrelse: 27,8 x 5,5 cm.

Meraki Hånd Creme Cotten Haze

MKAS40
110 DKK
Meraki Cotton Haze Håndcreme plejer og beskytter dine hænder. Håndcremen indeholder økologisk solsikke, der tilfører den udsatte hud på hænderne masser af fugt og samtidig også har en beskyttende virkning. Udover at både pleje og lugte hænder, så efterlader cremen også hænderne yderst velduftende med et strejf a citrus. Cotton Have håndcremen er naturligvis fremstillet uden parabener, farvestoffer, SLS, hormonforstyrrende stoffer og indeholder kun naturlig parfume.

Meraki Body Butter Nothern dawn

MKAS20
150 DKK
Mega lækker body butter fra Meraki. Tyk fugtbevarende, blødgørende og nærende kropscreme, som effektivt modvirker tør hud, og gør huden blød og smidig. Ingrediensen er Citral. Northern Dawn , 200 ml. Indeholder IKKE: Parabener Hormonforstyrrende stoffer Farvestoffer

Meraki Konkac Svamp

MKHB031
40 DKK
Denne lækre konjac Svamp fra Meraki er et produkt fremstillet af vegetabilske silkefibre fra konjac-roden. Svampen gør, ved dagligt brug, huden blød og glansfuld på en naturlig måde. Er særligt velegnet til solskadet og aldrende hud. Svampen har ydermere en meget beroligende effekt, da den indeholder gøn the. Ved anvendelse skal svampen gøres våd og man skal massere huden i cirkulære bevægelser.

Meraki Body Wash Cotton Haze

MKHC220
140 DKK
Bodywash Cotton Haze er en super lækker og velduftende sæbe fra Meraki, der effektivt og skånsomt renser og rengør kroppen. Cotton Haze kropssæben er med en frisk duft af frugt med et strejf af citron. Denne body wash er uden parabener, SLS, kunstige farvestoffer og indeholder kun naturlige parfumer. Velegnet til alle hudtyper. •Velegnet til alle hudtyper • Rig på antioxidanter • Indeholder kun naturlige parfumer.

Meraki Opvaskemiddel Sand Dunes

MKHC100
100 DKK
Lækker opvaskesæbe med appelsin og lemon fra Meraki. Denne sæbe er mild mod hænderne, men er derimod super effektiv til at fjerne skidt og snavs fra dit service, så du ender op med en rent, skinnende og pletfrit resultat. Sæben er med duften sand dunes. Indeholder 500 ml.

Meraki Duftfisker Scandinavien.

MKIM021
120 DKK
Varenummer:Mkim021 Meraki Duftfrisker m. 7 pinde, Scandinavian Garden 120 ml. Duftpinde fra Meraki med mild og sanselig duft af Scandinavian Garden. Dejligt forfriskende duftpinde fra Meraki til dit hjem. Brug dem for eksempel på badeværelset eller i stuen, og lad den dejlige naturlige duft sprede sig i dit hjem. Med duftpinde skaber du en frisk og indbydende atmosfære i hjemmet. Der medfølger 7 pinde med duftfriskeren.

Meraki Duftfrisker Nordic Pine

MKIM020
120 DKK
Duftfrisker Nordic Pine fra Meraki. Dejligt forfriskende duftpinde fra Meraki til dit hjem. Brug dem for eksempel på badeværelset eller i stuen og lad den dejlige naturlige duft sprede sig i dit hjem. Der er 7 pinde med i duftfriskeren. 120 ml.

Meraki Bodylotion Cotton Haze

MKHC010
140 DKK
Skøn bodylotion med økologisk solsikke olie fra Meraki. Den lækre Meraki creme er perfekt til brug efter badet, hvor den vil blødgøre og fugtgive din hud. Cotton Haze bodylotion er uden parabener, farvestoffer og hormonforstyrrende stoffer og fungerer derfor perfekt som bodylotion til hele familien. Cremen kan med fordel blandes med et par dråber Meraki olie for ekstra fugt. Cotton Haze bodylotion er til alle hudtyper.

Meraki Bodylotion, silkiy mist

MKHC012
140 DKK
Rigtig lækker bodylotion fra Meraki med økologisk havtorn, der er sprængfyldt med Omega-7 og antioxidanter. Velegnet til alle hudtyper. Ingredienser: Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Cera Alba, Sodium Levulinate, Potassium Sorbate, Carbomer, Oryza Sativa Indeholder IKKE: Parabener, Farvestoffer, Hormonforstyrrende stoffer