Menu

Nailberry

Med den nyeste patenterede teknologi leverer Nailberrys L’Oxygéné neglelak en sundere manicure, som lader neglen ånde igennem lakken. Formlen er certificeret vegan & cruelty-free samt halal-certificeret, 12- free of chemicals* (herunder gluten-fri). Nailberry er multi-prisbelønnet for det smukke og fascinerende udvalg af åndbare og fugtgennemtrængelige farvede neglelakker med fremragende holdbarhed. Penslen er i en klasse for sig. Det innovative penselsystem er specielt designet for at muliggøre en jævn, ensartet påføring.

L'Oxygéné indeholder intense farvepigmenter og er udviklet til at skabe en perfekt balance mellem materialer, glans og tørretid for at levere en farve med høj pigmentering og super glans.

Alle farver er lavet til at kunne tilbyde en flot lakering på bare et enkelt lag. To lag vil dog til enhver tid give det flotteste resultat, og under alle omstændigheder er tørretiden hurtigt overstået. UV-filtre er tilsat for altid at beskytte mod misfarvning og lade lakken bevare sin sande farve i længere tid.

* L’OXYGÉNÉ er fri for: Phthalater inkl. DBP, toluene, formaldehyde, formaldehyde resin, kamfer, xylene,  ethyl tosylamide, triphenyl phosphate, alkohol, parabener, animalske derivater, gluten

Sorter efter
Vis per side

NailBerry Oil Treasure Cuticle

NB CUTICLE OIL
185 DKK
Nailberry Oil Treasure Cuticle
Giv dine negle næring igen med vores dybt fugtgivende, beskyttende og foryngende negle- og neglebåndsolie. Afskalning, tørhed og revner kan alle opstå ved overforbrug af akryl- eller gelnegle eller som følge af sæsonbestemte ændringer i livsstil eller sundhed.
Beriget med koncentreret sød mandelolie og et fugtgenskabende multivitaminkompleks hjælper vores intenst styrkende og veganervenlige formel effektivt med at beskytte og reparere fra hver af disse bekymringer.
Varesummer: NB CUTICLE OIL

NailBerry Neglelak Cocoa Cabana

NB COCOA CABANA
165 DKK
Nailberry Neglelak Cocoa Cabana
Vores fløjlsbløde, smarte lavendel-taupe udstråler varme, elegance og karakter, hvilket gør den til et kræsne valg til en dagbegivenhed.
Varesummer: NB COCOA CABANA

NailBerry Neglelak Extravagant

NB EXTRAVAGANT
165 DKK
Nailberry Neglelak Extravagant
Klæd dine negle på til weekenden med vores power plum, en stærk, glat og smukt lys lilla lilla, der er lavet til at pryde dine fingre og tæer.
Varesummer: NB EXTRAVAGANT

NailBerry Neglelak Raspberry

NB RASPBERRY
165 DKK
Nailberry Neglelak Raspberry
Vores iøjnefaldende hindbærrød vil helt sikkert blive et hit. Uanset om det er parret med dine yndlingsjeans og en sprød hvid skjorte eller din fineste aftenkjole, vil den energi og selvtillid, denne farve udstråler, helt sikkert sætte dig i centrum.
Varesummer: NB RASPBERRY

NB Neglelak Mint

NB-MINT
165 DKK
Nailberry Neglelak Mint
Vores friske salviegrøn med sin bløde mintduft leverer på alle niveauer. En imponerende allrounder med ægte blikfang, og du vil elske denne usædvanlige nuance til hverdag, kontor og endda særlige lejligheder.
Varesummer:

NB Neglelak Cashmere

NB-CASHMERE
165 DKK
Nailberry Neglelak Cashmere
Raffineret, feminin og flatterende, vores mørke blush med sine afdæmpede beige undertoner er som en hyggelig strik til dine negle. Dens rige, cremede farve tilføjer øjeblikkelig varme, mens dens bløde glans forsegler dens status som den smarteste, kan ikke gå galt vinterpink.
Varesummer: NB-CASHMERE