Menu

Parfume

Sorter efter

Raaw Parfume Lobby Boy

4225
795 DKK
Raaw Alchemy Parfume Lobby Boy
LOBBY BOY er en duft skabt til dem, der elsker et strejf af tiltrækning og mystik. En vanedannende, aromatisk duft, der bliver hængende i luften, lavet med friske og krydrede noter, træagtige akkorder, tørret græs, tobaksblade og røget honning. Denne fusion er skabt til både mænd og kvinder, med en unik dybde og kompleksitet, der er dybt fængslende og efterlader et uforglemmeligt indtryk.
Størrelse: 50 mL
Stylenummer: 4225

Æther Parafume Æxtra

ÆXTRA2024
700 DKK
Æther Parafume Æxtra
ÆXTRA - En unisex, æterisk kærlighedselixir , der forstærker duften af varme, lystige kroppe. Æxtra består af en højkoncentreret dosis bagdanol med sine rige træagtige og cremede noter af santal, blandet med cashmeran, der giver et animalsk touch. Sammen med noter af egetræsmos og muskfacetter af sinfonide™ og kharismal® resulterer det i en unik parfume, der supplerer vores egne duft og stimulerer begæret.
Størrelse: 50 ml
Duftnoter: Bagdanol™, Sandalwood LMR, Cashmeran, Cedrol, Sinfonide™, Kharimal®
Stylenummer: ÆXTRA2024

Æther Parafume Xtræm

XTRÆM2024
700 DKK
Æther Parafume Xtræm
XTRÆM - En unik vanedannende unisex duft, der tænder andre - takket være sin sammensætning, som er baseret på en meget høj dosis af ambroxan, den syntetiske form af ambergris, blandet med hedione, irotyl, globalide og exaltolide, hvilket giver den en blomstret træagtig musky touch-effekt, der udvikler sig til en sart, sensuel, varm, sexet og strålende duft.
Størrelse: 50 ml
Duftnoter: Ambroxan™ (50%), Hedione High CIS, Trotyl, Globalide, Exaltolide
Stylenummer: XTRÆM2024

Æther Parafume Ultræ

ULTRÆ2024
700 DKK
Æther Parafume Ultræ
ULTRÆ - En unisexduft baseret på aldambre, et stærkt aldehydmolekyle, der dufter som den tørreste varme fra et varmt strygejern, en varm computer eller sten i en sauna, blandet med roseoxyde, habdanolid og tonalid, der giver denne meget unikke duft en metallisk, soltørret træagtig karakter. Hot, hot, hot....
Størrelse: 50 ml
Duftnoter: Aldambre™, Aldehyde, Rose Oxide, Habdanolide™, Tonalid™
Stylenummer: ULTRÆ2024

Æther Parafume Supær

SUPÆR2024
700 DKK
Æther Parafume Supær
SUPÆR - En unik, diskret, næsten håndgribelig, vanedannende unisexduft med det magnetiske, træagtige iso e-supermolekyle kombineret med ethylacetat, phenyloxid og menthanylacetat, der øger dens æteriske og metalliske effekter betydeligt og skaber en udefinerbar aura omkring bæreren. En feromonlignende effekt.
Størrelse: 50 ml
Duftnoter: ISO E SUPER™ (90%), Ethyl Acetate, Phenyl Oxide, Menthanyl Acetate, Cedramber
Stylenummer: SUPÆR2024

Æther Parafume Floræ

FLORÆ2024
700 DKK
Æther Parafume Floræ
FLORÆ - En særlig, karakteristisk, sensuel og subtil duft baseret på en unik blanding af musk, krydret med akkorder af rose, iris, neroli og santal, der bliver på huden i en glad, vanedannende og sensuel, blød duft, der forstærker bærerens tiltrækningskraft.
Størrelse: 50 ml
Duftnoter: Rose, Iris, Neroli, Sandeltræ, Kephalis, Ambrettolide, Musk T
Stylenummer: FLORÆ2024

Raaw Blackened Oil

1800
395 DKK
Raaw Alchemy Parfume Olie Blackened Santal. En fristende blanding af mystisk med noter af sandeltræ, cedertræ, olibanum, kardemomme, iris og vanilje. RAAW Roll-on parfumeret olie leverer et intenst hit af duft med en langvarig effekt i en alkoholfri formulering. Anbragt i et rejsevenligt hætteglas, perfekt til påføring på farten.
Størrelse: 10 mL
Stylenummer: 1800

Raaw Blackened Santal EAU

1770
695 DKK
Raaw Alchemy Parfume Blackened Santal. En fristende blanding af mystisk med noter af sandeltræ, cedertræ, olibanum, kardemomme, iris og vanilje. RAAW Eau de Parfum er lavet med ædle olier og organisk alkohol, blandet til perfektion, hvilket skaber en lagdelt dybde, der bliver hængende på huden.
Størrelse: 50 mL
Stylenummer:1770

Raaw No Vacancy Eau

4261
695 DKK
Raaw Alchemy Parfume No Vacancy. En fristende blanding af mystisk med noter af cedertræ, pomelo, citronskal, jasmin, sandeltræ, vetiver. RAAW Eau de Parfum er lavet med ædle olier og organisk alkohol, blandet til perfektion, hvilket skaber en lagdelt dybde, der bliver hængende på huden.
Størrelse: 50 mL
Stylenummer: 4261

Pure Elements Paufume Samphire

LP-003-SAMPHIRE
700 DKK
Pure Elements Parfume Samphire.
Denne parfume er en blanding af citrusolie, lavendel, basilikum og rosmarin og bundnoter af hvid rav og egetræsmos for at skabe en lys, kølig, aromatisk duft med en lethed, der afslører dens kompleksitet og lange levetid på huden. Den færdige duft gav så tydelige associationer til havet, at den kun kunne kalde den Samphire.
Stylenummer: LP-003-SAMPHIRE

Pure Elements Parfume Amber

LP-001-AMBER
700 DKK
Pure Elements Parfume Amber
Amber følger bæreren gennem dagen, udvikler sig som timerne går og bringer forskellige komponentnoter frem, når tempoet skifter. Dens dynamiske udbrud af græs og grønt matcher morgenens energi og modnes subtilt til rige krydderier, som dagen fortsætter. Afsluttende noter af varmt, jordagtigt træ og balsamisk ambra giver duften en mere afdæmpet, reflekterende tone, når aftenen nærmer sig.
Stylenummer: LP-001-AMBER