Har du brug for hjælp?duckert@mail.dkTlf.: 47173959
Close
Menu

Parfume

Sorter efter

Zarko parfume, Oud'ish

950046
800 DKK
Oud, er ordet på verdens dyreste materiale til at producere parfume.... Så selvfølgelig skal dette luksiøse ord da være et af navne på Zarko P's parfumer.... Dette er en uniqe duft af sødlige skove og skovbund. I denne parfume er der brugt rå materialer af den allerfineste kvalitet: indisk grøn te absolute - ambergris - hvis musk. OUD´ISH er en unisex parfume.

Zarko parfume, e´L

950022
800 DKK
En parfume er til den selvsikre luksiøse kvinde, en duft der udvikler sig fra friskheden fra grøn te absolute og granatæble til dybe sensuelle noter - uden at være tung. Duften er nordisk - diskret - frisk.

Zarko Oud Couture

40072254
800 DKK
Når du påfører den nye ZARKOPERFUME Oud-Couture, begiver du dig ud på en rejse med tusinde års historie, tradition og innovation. En duft, der indeholder et utal af elementer, der både trækker tråde helt tilbage fra den spæde start af parfumeproduktion og ind i fremtiden med den videnskab, vi kender til i dag inden for molekylær fremstilling af parfume. Det handler om respekt for tradition og om at se ind i fremtiden. Om at have modet til at stille spørgsmålstegn ved alt og redefinere, hvad det betyder, at bære jordens elementer. Nyd fortællingerne, der er gemt i denne duft og sammensætning med oprindelse i den spæde moderne molekylære videnskab. Topnoter af Mandarin, Appelsinblomst, Bergamotte, hjertenoter af Kardemomme, Sort Peber og Vanilje og en base af Oud-træ, Sandeltræ, Rosentræ og Vetiver.

Zarko Parfume Cloud Collection

CLOUDCOLLECTION
1.800 DKK
Zarkoperfume er Zarko's seneste mesterværk der efter 4 års arbejde endelig er kommet frem og revolutionerer parfumeindustrien med dens livlige eksistens. Det er en sammenkaldelse af de endeløse sensoriske nuancer fra et dansk marinemaleri. Den inspirer og fortryller med sin skiftende karakter. Denne betagende parfume forbløffer gang på gang. Ryst i 4 sekunder før brug. Opbevar ved stuetemperatur og ikke i direkte sollys.

Zarkoperfume Molécule 234-38

950015
800 DKK
Zarkoperfume Molécule 234-38 A Love Affair.... Molécule 234-38 er en skøn sensuel moleculeduft, baseret på et stor moledule som den dominerende ingrediens. Et molecule, der arbejder med din egen duft. En duft der egentligt er et fænomen - og ikke en parfume. Duften er komponeret på selve vægten af moleculerne - og hvordan de påvirker huden kontra kulde, varme - og specielt det miljø, personen befinder sig i. Duften udvikler sig og trækker sig sammen hele tiden - i 10 timer. MOLéCULE er en unisex parfume.

Zarko parfume, Inception

950039
800 DKK
Duften er stærkt duftinspireret af filmen inception. Den går igennem 6 faser i stedet for 3, som i de klassiske parfumer. Duften spiller på hele dit duft- og følelsesregister, og er kombineret som en musiker vil komponere et stykke musik, først de lette toner og fører over i de dybe toner.... INCEPTION er en unisex parfume, med noter at Ozones, Citrus, blomst, krydret Greens, and træ...

Za molécule nr 8

950069-NR 8
800 DKK
NY Zarkoperfume.... Za molécule nr 8, en fantastisk unisex duft, med flotte noter at skov og strand... En flot duft lige til at dele med din elskede....